Privacy Policy

Winkelen in alle privacy

 

Lannie’s hecht grote waarde aan jouw privacy. Je persoonlijke gegevens worden door ons met zorg behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kun je inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kun je deze door ons laten wijzigen. Hierna informeren we je graag over de gegevens die we registreren, wat we met die gegevens doen, en welke rechten je hebt.

 

Welke gegevens registreert Lannie’s?

 

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze server automatisch je ip-adres en, indien mogelijk, je domeinnaam. Om jouw bestellingen goed kunnen ontvangen, verwerken en snel te kunnen leveren hebben we enkele gegevens van je nodig. Als je bij Lannie’s klant bent en je account hebt ingevuld, dan bewaart Lannie’s ook de volgende gegevens:

  • Algemene gegevens zoals je naam, adres en woonplaats, die je invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om je bestelling te controleren en te verwerken.
  • Je emailadres. Je emailadres gebruiken wij om je bestelling te bevestigen en je te informeren wanneer je bestelling gereed is voor verzending. Indien je jezelf hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief (en je deze aanmelding hebt bevestigd), houden wij je van tijd tot tijd op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Indien je onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kun je jezelf eenvoudig afmelden.
  • Alle gegevens die je vrijwillig verstrekt (bijvoorbeeld bij een enquête of een actie).
  • Verkeersgegevens: als je onze website bezoekt, dan worden er zogenaamde verkeersgegevens opgeslagen op onze server. Dit zijn bijvoorbeeld gegevens over het aantal pagina's dat je bezocht hebt, of welke artikelen je besteld hebt. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en we gebruiken ze alleen om de gebruiksvriendelijkheid van onze website verder te verbeteren.

Lannie’s respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van onze site. Wij garanderen je dat we je gegevens alleen gebruiken om je bestellingen goed af te kunnen handelen en voor onze klanten- en marketingservice. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit doorgeven aan andere organisaties. Wij zorgen ervoor dat persoonsgegevens vertrouwelijk en veilig worden behandeld.

 

Gebruik van jouw gegevens

 

Lannie’s gebruikt jouw gegevens alleen om:

  • je bestelling te verwerken;
  • je bestelling te bezorgen op het adres dat jij hebt opgegeven;
  • je te informeren over aanbiedingen en nieuwtjes (alleen als je hiermee akkoord bent gegaan);
  • de gebruiksvriendelijkheid van onze website verder te verbeteren.
  •  

Je gegevens zijn veilig bij Lannie’s

 

Je persoonsgegevens zijn goed beveiligd. De bescherming van de privacy is belangrijk, daarom zijn onze computersystemen en internetapplicaties goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot persoonsgegevens. Lannie’s verkoopt of verhuurt nooit persoonlijke gegevens. Alle werknemers binnen Lannie’s hebben een geheimhoudingplicht. De door ons ingeschakelde derden zijn door ons gecontracteerde transportbedrijven, die je bestelling bezorgen. Zij hebben net als Lannie’s een geheimhoudingsplicht.

KvK-nummer: 54015782                      Lannie's   © 2018                     btw-nummer: NL156485424B01